Δήμος Σαλαμίνας
Small text Medium text Large text

αναζήτηση  • Δήμος Σαλαμίνας
    Δ/νση: Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1 - 18900 • τηλ: 213 2027300 • fax: 213 2027312
  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
     
  • Δικτυωθείτε και εσείς! Περιπλανηθείτε στις σελίδες και μη διστάσετε να συμμετάσχετε στη δημοσκόπησή μας.

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία Τύπου


Έντυπο DOC PDF ZIP
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για προμήθεια κάδων οικιακής κομποστοποίησης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/10/08
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ B΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ : Νέες συνδέσεις στην περιοχή Παλουκίων
Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στη Λεωφ. Φανερωμένης
Αποτελέσματα δειγμάτων θαλασσινού νερού
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ
ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση στο Δήμο Σαλαμίνος
ΠΡΟΣ: Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ΘΕΜΑ: Κατασκευή Εργατικών Κατοικιών
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Αυτογελοιοποίηση της ΕΥΔΑΠ και λοιπών
Διαμαρτυρία για τις ιχθυοκαλλιέργειες

Δελτία τύπου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, τη 6η Αυγούστου 2010 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ

 Αμέσως μόλις έμαθε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς για το χρυσό μετάλλιο του αθλητή του ΝΑΟΣ Λευτέρη Κόνσολα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ομίλου και εξέφρασε τη χαρά του και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της Σαλαμίνας στον αθλητή που μας έκανε περήφανους.
«Το μετάλλιο αυτό, που είναι το πρώτο που παίρνει η Σαλαμίνα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποδεικνύει ακριβώς πόσο έχει αναπτυχθεί ο αθλητισμός τα τελευταία χρόνια στο νησί μας και ιδιαίτερα ο ναυταθλητισμός. Έχω την τύχη να παρακολουθώ, όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου, τα παιδιά αυτά να κάνουν προπονήσεις κι έχω θαυμάσει πολλές φορές τη δύναμη ψυχής που τα διακρίνει και το πείσμα με το οποίο αγωνίζονται. Τους εύχομαι να συνεχίζουν να αγωνίζονται τον καλόν αγώνα και να΄ χουν πάντα την ίδια ψυχή και το ίδιο πείσμα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Συγχαρητήρια στο Λευτέρη που μας έκανε όλους περήφανους. Συγχαρητήρια και στον αδερφό του το Γιώργο που ήρθε 6ος στο ίδιο Πρωτάθλημα. Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Α. Περάματζη αλλά και στο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας, γιατί με συνεχείς μακροχρόνιες προσπάθειες καταφέρνουν να κρατούν τον Όμιλο ψηλά και να οδηγούν τους αθλητές σε τέτοιες επιτυχίες. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους!»

  Δελτία Τύπου
Α Ι Α Ν Τ Ε Ι Α 2 0 1 0

  Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Σαλαμίνας και η Νομαρχία Πειραιά διοργανώνουν τα «Αιάντεια» από 1 – 8 Αυγούστου 2010 με στόχο την αποκέντρωση των εκδηλώσεων και την ανάδειξη της ιστορικότητας της Σαλαμίνας και ιδιαίτερα του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου. Μουσικά και αθλητικά δρώμενα σε διαφορετικές περιοχές του Αιαντείου απαρτίζουν και το φετινό πρόγραμμα, καθιερώνεται πλέον ο Μακρός Δρόμος με αφετηρία τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη, ενώ για πρώτη φορά διοργανώνεται Διημερίδα με θέμα τη Σαλαμίνα μέσα στο χρόνο (7 – 8 Αυγούστου) και τη συμμετοχή γνωστών επιστημόνων απ΄ όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Κατάλληλο το θαλασσινό νερό της Σαλαμίνας για κολύμβηση

 Κατάλληλο για κολύμβηση είναι το θαλάσσιο νερό σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου Σαλαμίνας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε στις 31.05. 2010 από το Τμήμα του Υγειονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν στο Δήμο αυτές τις ημέρες, πάρθηκαν δείγματα από 20 περιοχές του νησιού, που βρέθηκαν εντός των ορίων που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. Οι περιοχές αυτές είναι:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

  Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 28η Ιουλίου 2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη στροφή της Ιπποκράτους

Ολοκληρώθηκαν μέσα στον Ιούνιο οι εργασίες στη στροφή - καρμανιόλα της Λ. Ιπποκράτους στη συμβολή με την Αγ. Λαυρεντίου. Η συγκεκριμένη στροφή, λόγω της λάθος κλίσης της, είχε στοιχήσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε πολλούς συμπολίτες μας, κυρίως νέα παιδιά, που ανέπτυσσαν μεγάλες ταχύτητες ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Πλούσιο και το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Δήμος Σαλαμίνας και η ΔΗΚΕΣΑ διοργανώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συναυλίες με γνωστούς ερμηνευτές, αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Αιάντεια 2010 – Μακρός Δρόμος

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων <<Αιάντεια 2010>>, την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 10 το πρωί, στο χώρο των προσκοπικών κατασκηνώσεων (πλησ. Μυκηναϊκής Ακρόπολης) στα Κανάκια, θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά ο Μακρός Δρόμος προς τιμήν του Αίαντα. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ποδηλατικός γύρος. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλες οι ηλικίες, ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι 7.8.2010
                                                                                         Τηλ. Επικ.: 2104658040 (ΔΗΚΕΣΑ), 6944 568649 (Κ. Μαριδάκης)
 

  Δελτία Τύπου
Μια μουσική χρονιά έκλεισε

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου η εκδήλωση λήξης των μαθημάτων μουσικής παιδείας που πρόσφερε ο Α.Σ.Ε.Σ. σε παιδιά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού για το σχολικό έτος 2009 – 2010.
Στα μουσικά σεμινάρια συμμετείχαν 160 παιδιά, τα οποία διδάχτηκαν πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι και θεωρία της μουσικής από τους καθηγητές Σταυρούλα Μάθεση (πιάνο), Βασίλειο Μήλιο (κιθάρα) και Κώστα Μπούτση (μπουζούκι). Την καλλιτεχνική διεύθυνση των μουσικών μαθημάτων είχε η μαέστρος Ευαγγελία Λαμπάρα, η οποία ίδρυσε και την παιδική χορωδία «Κυχρεία» του Α.Σ.Ε.Σ.
Η Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Μίνα Μπούτση – Σπηλιοπούλου, στο χαιρετισμό της, τόνισε πως σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει φέρει τους πολίτες σε αδιέξοδο, ο πολιτισμός σε κάθε του έκφραση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάσα ζωής. Κλείνοντας, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Σαλαμίνας Σπύρο Σοφρά για την οικονομική στήριξη των σεμιναρίων μουσικής παιδείας αφού, όπως εξήγησε, χωρίς τη δική του αρωγή το πρόγραμμα δεν θα είχε επιτευχθεί.
 

  Δελτία Τύπου
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

  ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 30η Ιουνίου 2010 , ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 103 από 111Πρώτη   Προηγούμενη   98  99  100  101  102  [103]  104  105  106  107  Eπόμενη   Τελευταία   

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and