Δήμος Σαλαμίνας
Small text Medium text Large text

αναζήτηση  • Δήμος Σαλαμίνας
    Δ/νση: Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1 - 18900 • τηλ: 213 2027300 • fax: 213 2027312
  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
     
  • Δικτυωθείτε και εσείς! Περιπλανηθείτε στις σελίδες και μη διστάσετε να συμμετάσχετε στη δημοσκόπησή μας.

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία Τύπου


Έντυπο DOC PDF ZIP
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για προμήθεια κάδων οικιακής κομποστοποίησης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/10/08
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ B΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ : Νέες συνδέσεις στην περιοχή Παλουκίων
Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στη Λεωφ. Φανερωμένης
Αποτελέσματα δειγμάτων θαλασσινού νερού
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ
ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση στο Δήμο Σαλαμίνος
ΠΡΟΣ: Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ΘΕΜΑ: Κατασκευή Εργατικών Κατοικιών
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Αυτογελοιοποίηση της ΕΥΔΑΠ και λοιπών
Διαμαρτυρία για τις ιχθυοκαλλιέργειες

Δελτία τύπου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, τη 15η Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Στο στόχαστρο η πρόοδος του τόπου

Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτύπησαν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία της κατασκευής του έργου των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Βουρκαρίου. Μετά από ανώνυμη καταγγελία, το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας –παρά το ότι ήταν ενήμερο για την ύπαρξη των σχετικών αδειών – ενήργησε έλεγχο, διακόπτοντας την πορεία των εργασιών επί δίωρο. Αφού διαπίστωσε ότι υφίστανται όλες οι απαραίτητες άδειες, επέτρεψε τη συνέχιση του έργου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ξεκίνησε το έργο των ομβρίων υδάτων

Πιστή στις δεσμεύσεις της, η δημοτική αρχή εξασφάλισε και κατασκευάζει ακόμη ένα μεγάλο έργο υποδομής για τον τόπο. Πρόκειται για το δίκτυο ομβρίων υδάτων, έργο ύψους 3,5 εκ. ευρώ, έργο ζωής το οποίο περίμεναν χρόνια οι κάτοικοι της Σαλαμίνας, που το χειμώνα με την πρώτη δυνατή βροχή αδυνατούν να περάσουν από το κέντρο της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Προχωρούν οι εργασίες της αποχέτευσης

Ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα και πάλι οι εργασίες της αποχέτευσης του κέντρου της Σαλαμίνας με την κατασκευή των αντλιοστασίων. Πρόκειται για το τελικό στάδιο του έργου και αναμένεται το δίκτυο να είναι πλέον έτοιμο για να δεχθεί τις πρώτες αιτήσεις για συνδέσεις στις περιοχές της Λ. Φανερωμένης – Μπόσκο – Αλώνια – Βορό περί τα μέσα Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΛΛΑΓΗ e-mail ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σας ενημερώνουμε πως οι διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων του Δήμου άλλαξαν και είναι οι εξής παρακάτω :


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ : dimarxos@0165.syzefxis.gov.gr
                                     dimarxos2@0165.syzefxis.gov.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : dds@0165.syzefxis.gov.gr


ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ : mail@0165.syzefxis.gov.gr


ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ : museum@0165.syzefxis.gov.gr
 

  Δελτία Τύπου
ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το Δημαρχείο Σαλαμίνας, προσκεκλημένη του Δημάρχου Σπύρου Σοφρά επισκέφτηκε ομάδα αθλητών του κανόε – καγιάκ του Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας (ΓΝΟΣ) μετά τη σωρεία επιτυχιών του Ομίλου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Τους αθλητές συνόδευαν ο προπονητής τους πρωταθλητής Ελλάδας Αποστόλης Παπανδρέου και ο πρόεδρος του ΓΝΟΣ Γιώργος Ανδρέου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Σοφρά για τη στήριξη της δημοτικής αρχής στο δύσκολο έργο που προσπαθούν να επιτελέσουν.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τα παιδιά, τα συνεχάρη εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου για τις επιτυχίες τους και τους ανέλυσε το σχέδιο του Λιμενικού Ταμείου για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, ώστε να μπορούν να προπονούνται με καλύτερες συνθήκες.
«Αυτή η δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Ηθικά και υλικά. Εμάς η μόνη μας ικανοποίηση είναι οι επιτυχίες σας, που με τη σειρά τους θα φέρουν κι άλλα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό», τόνισε ο κ. Σοφράς και τους ευχήθηκε πάντα νίκες!
 

  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου εγκαινιάστηκε η Πλατεία Παύλου Μελά στο Αιάντειο, που κατασκευάστηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Σαλαμίνας.
Αρχικά, το 1997, με απόφαση του τότε Κοινοτικού Συμβουλίου, στο σημείο αυτό κατασκευάστηκε παιδική χαρά. Με τα χρόνια όμως εγκαταλείφθηκε, τα παιχνίδια σκούριασαν και ο χώρος από παιδική χαρά μετατράπηκε σε πάρκινγκ. Η νυν δημοτική αρχή Σαλαμίνας το 2007 απέσυρε τα όργανα, που είχαν καταστεί πλέον επικίνδυνα για τα παιδιά.
Στη θέση της πρ. παιδικής χαράς κατασκευάστηκε μια όμορφη πλατεία σ΄ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Αιαντείου με σταμπωτό μπετόν, τοποθετήθηκαν παγκάκια και φωτιστικά σώματα και φυτεύτηκαν διάφορα καλλωπιστικά φυτά.
Παράλληλα με τα εγκαίνια, που έγιναν από το Δήμαρχο Σαλαμίνας Σπύρο Σοφρά και την Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Μίνα Μπούτση – Σπηλιοπούλου, ανακοινώθηκε η μετονομασία των οδών Βασιλέως Κων/νου σε Κων/νου Γαβριήλ, Κοινοτάρχη Αιαντείου και Ζήνωνος σε Ιωάννη Μπούτση, Ανάπηρου 1940.
 

  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Το Σάββατο 7 Αυγούστου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς και η Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Μίνα Μπούτση – Σπηλιοπούλου εγκαινίασαν την οδό που οδηγεί στο μονοπάτι του Σπηλαίου του Ευριπίδη στα Περιστέρια. Ο δρόμος, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετονομάστηκε από Ξανθής σε Ευριπίδου και τσιμεντοστρώθηκε από τον ΑΣΕΣ, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα των κατοίκων και επισκεπτών της Σαλαμίνας στον αρχαιολογικό χώρο και στο Σπήλαιο. Γι΄ αυτό η κατασκευή του σαφώς αναβαθμίζει όχι μόνο την περιοχή αλλά και ολόκληρο το νησί. Ο χώρος καθίσταται έτσι κατάλληλος και για μονοήμερες σχολικές εκδρομές, που θα συνδυάζουν τον ψυχαγωγικό με τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Σε μια λαμπρή τελετή στον αύλιο χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμος Σαλαμίνας τίμησε το Λευτέρη Κόνσολα, που κατέκτησε πρόσφατα το Χρυσό Μετάλλιο (διπλά σκιφ) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2010, που πραγματοποιήθηκε στο Μπρεστ της Λευκορωσίας. Βραβεύτηκαν επίσης ο αδερφός του Γιώργος, που κατέκτησε την 6η θέση στο ίδιο αγώνισμα, ο προπονητής τους Αλέκος Περάματζης και ο Ναυτικός Όμιλος Σαλαμίνας, που τους ανέδειξε.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑ.Ο.Σ

Ο Δήμος Σαλαμίνας και ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010 και ώρα 20.30 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας στην Τελετή Βράβευσης των αθλητών του ΝΑ.Ο.Σ Λευτέρη Κονσόλα - χρυσό μετάλλιο στα διπλά σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας 2010 στην κατηγορία νέων και Γιώργου Κόνσoλα – 6η θέση στο ίδιο πρωτάθλημα που διεξήχθη πρόσφατα στο Μπρεστ της Λευκορωσίας

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 103 από 112Πρώτη   Προηγούμενη   98  99  100  101  102  [103]  104  105  106  107  Eπόμενη   Τελευταία   

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and