Εγκαίνια αίθουσας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Δήμο Σαλαμίνας

Εγκαίνια αίθουσας ping pong_7

Σαλαμίνα, 13.05.2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 12 Μαΐου τα εγκαίνια της Αίθουσας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο.

Το νέο «σπίτι» του πινγκ πονγκ βρίσκεται στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Μητροπολίτης Ιγνάτιος και έλαβε τα ονόματα δύο ανθρώπων με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του τόπου μας, του για πολλά έτη Προέδρου του Τελαμώνα Γιώργου Παντελάκη και του ανθρώπου που έφερε το πινγκ πονγκ στην Σαλαμίνα Κώστα Χαρισιάδη.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Υλοποιούμε σήμερα μια υπόσχεση που είχαμε δώσει στα παιδιά του πινγκ πονγκ στο νησί μας, πως σύντομα θα αποκτήσουν το δικό τους σύγχρονο προπονητήριο κάνοντας παράλληλα το χρέος μας απέναντι στο άθλημα αυτό, στον ιστορικό Τελαμώνα και σε όλα τα παιδιά που αθλούνται στο πινγκ πονγκ». Επίσης, υπογράμμισε πως «κάθε έργο που ολοκληρώνουμε αποτελεί συλλογική προσπάθεια όλης της δημοτικής αρχής τόσο της νέας όσο και της προηγούμενης δημοτικής του αρχής 2019-2023, καθώς τότε μπήκαν οι βάσεις για τα έργα».

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο θρύλος του ελληνικού πινγκ πονγκ Καλίνικος Κρεάνκα και ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης Γ. Σγουρόπουλος, η οικογένεια του αείμνηστου Κ. Χαρισιάδη, οι φίλοι και συνεργάτες του αείμνηστου Γ. Παντελάκη, άνθρωποι του αθλητισμού της Σαλαμίνας, οι βουλευτές Μ. Λιβανός, Γ. Τραγάκης, Ν. Κασιμάτη, σύσσωμη η δημοτική αρχή, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου